Despre legi și reguli ce privesc siguranța în exploatarea instalațiilor de gaze naturale

Vigilența în momente dificile

Astăzi vom merge mai departe în incursiunea informării dumneavoastră și vom vorbi despre legi și instalații gaze. Nu putem ignora însă că pandemia ne-a luat pe toți prin surprindere. De la „opincă la vlădică” întreaga țară pare total nepregătită pentru o astfel de criză. Atât cei care cred cu tărie în existența virusului SARS-CoV-2 și efectele sale dezastruoase asupra organismului, cât și cei care îi neagă vehement existența și implicit eventualele probleme pe care acesta le poate cauza se află în acest moment puși în fața unor decizii complet noi.

Nu vom folosi acest spațiu pentru a întări sau combate convingerile nici uneia dintre cele două tabere, nu din acest motiv am pornit la drum această secțiune a site-ului nostru. Însă ne dorim din tot sufletul să atragem atenția asupra câtorva aspecte esențiale, indiferent de stările de alertă sau urgență cu care ne confruntăm în prezent.

Acum ceva vreme vă explicam în detaliu toate aspectele ce țin de verificările și reviziile periodice ale instalațiilor de gaze. Trecând peste orice considerent personal, din articolul mai sus menționat trebuie reținut că verificările și reviziile nu sunt chestiuni opționale, ci ele reprezintă o obligație legală. Dincolo de păreri și convingeri personale, legile trebuie respectate, iar echipa Energoinstal vă stă la dispoziție pentru orice lucrare de gen.

Proceduri ca la carte. Legi și instalații gaze

În acest scop, am pus la punct o procedură prin care să asigurăm atât distanțarea socială recomandată de autorități, cât și siguranța și protecția clienților noștri și a echipelor ce execută lucrări pe teren. Înțelegem teama unora dintre voi și de aceea vă asigurăm că, la fel ca și voi, punem siguranța și confortul vostru psihic mai presus de orice. Vom continua să procedăm în acest mod până la momentul în care pericolul va fi trecut cu siguranță. De 10 ani punem mai presus de alte interese pe cel al clienților noștri și nici de această dată nu vom face vreo excepție.

În același timp, pe întreaga perioadă de efectuare a lucrărilor, solicităm din partea voastră același lucru. Indiferent că urmăriți echipele noastre la lucru de la 5 metri sau de la 5 centimetri, calitatea lucrării va fi aceeași, ba chiar riscați să încurcați dacă stați prea aproape. În majoritatea articolelor noastre v-am explicat în aproape cel mai mic detaliu datele tehnice ale unei lucrări la instalația de gaze. Vă asigurăm că așa cum ne pricepem la teorie, știm să o și punem în practică fără nici cel mai mic rabat de la calitate. Drept dovadă a acestui fapt sunt zecile de clienți care, de ani de zile, la cea mai mică problemă observată la instalația lor de gaze apelează la noi, fie prin apel telefonic la 021.795.11.30 sau prin mesaj pe energoinstalgaze.ro

Vă veți convinge de acest lucru și voi la momentul potrivit. Până atunci însă, vă dorim zile fără probleme și sperăm că, la fel ca și noi, alegeți să respectați legile și regulile impuse de autorități, indiferent că este vorba de protecția împotriva unui virus sau de verificarea instalației de gaze, a cărei defectare ar putea avea consecințe deosebit de grave asupra voastră.