Verificarea și revizia instalațiilor de gaze în starea de alertă

Deși măsurile de relaxare a izolării anunțate de guvern sunt din ce în ce mai aproape, criza încă nu a trecut, iar comportamentul companiilor și al clienților lor, precum și nevoile acestora se pot schimba rapid, chiar și de la o zi la alta, dacă situația o cere. În ciuda acestor condiții, viața trebuie să meargă înainte, iar compania noastră este pregătită din plin pentru aceasta.

În 23 aprilie, ANRE anunța prin Ordinul nr. 71/2020 că „verificările sau reviziile tehnice periodice ale instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale care expiră pe perioada stării de urgenţă sunt considerate valabile pe întreg teritoriul României, până la încetarea stării de urgenţă, urmând a fi efectuate într-un termen de 30 de zile de la data încetării stării de urgenţă.”

De aceea, echipa Energoinstal este pregătită deja să vină în ajutorul vostru. În acest sens, am pus la punct o procedură prin care să asigurăm atât distanțarea socială recomandată de autorități, cât și siguranța și protecția clienților noștri și a echipelor ce execută lucrări pe teren.

Astfel, fiecărui membru al echipei noastre i se măsoară temperatura corporală la intrarea în depozitul de unelte și materiale, după ce în prealabil au fost echipați cu măști și mănuși. După verificarea de către fiecare din colegii noștri a listei de lucrări pe ziua respectivă, fiecare își încarcă în mașină materialele și uneltele necesare desfășurării în condiții optime de siguranță și rapiditate a tuturor operațiunilor prevăzute de realizarea cu succes a lucrărilor.

Înainte de plecarea spre clienți are loc igienizarea temeinică a mâinilor cu apă, săpun și dezinfectant. Odată ajunși la locul faptei, fiecare membru al echipei noastre își schimbă mănușile și îmbracă peste încălțămintea proprie botoșei de unică folosință. La finalul întregii lucrări, toată aparatura și toate uneltele și sculele folosite sunt pulverizate cu spray dezinfectant.

Odată finalizate toate operațiunile descrise mai sus, atât botoșii cât și mănușile sunt scoase și depozitate într-o pungă specială, care se resigilează după fiecare deschidere și care este destinată distrugerii în condiții de siguranță sanitară maximă împreună cu cele ale celorlalte echipe la finalul zilei de lucru. La fiecare client și lucrare nouă, colegii noștri folosesc mănuși și botoși noi, iar masca este schimbată la interval de maxim 4 ore și introdusă în aceeași pungă specială.

Odată cu terminarea zilei de lucru și revenirea la sediu, se reia procesul de dimineață – igienizarea temeinică a mâinilor și măsurarea temperaturii corporale.

Facem toate aceste lucruri pentru siguranța voastră fizică și confortul vostru psihic și vom continua să procedăm la fel până la momentul în care pericolul va fi trecut cu siguranță. De 10 ani punem mai presus de alte interese pe cel al clienților noștri și nici de această dată nu vom face vreo excepție.

Suntem în continuare la datorie și așteptăm solicitările voastre printr-un apel telefonic la 021.795.11.30 sau un mesaj pe energoinstalgaze.ro, pentru orice problemă în legătură cu instalația voastră de gaze. Suntem Energoinstal, mereu alături de voi cu soluții punctuale, la prețuri corecte!

Pentru mai multe #Energovești ne găsiți și pe Facebook 🙂