Cel mai bun detector de gaze

Cel mai bun detector de gaze: atunci cand decizi sa instalezi un detector de gaze trebuie sa tii cont de tipul aparatului, al senzorilor, nivelul de alarma si alte aspecte importante.

Cel mai bun detector de gaze Primul detaliu care te intereseaza este sensibilitatea senzorului, care poate fi cuprinsa intre 5% – 20%. Cel mai bun detector de gaze te avertizeaza de la primele semne de scapari de gaze care ar putea sa puna in primejdie siguranta familiei tale.

Cel mai bun detector de gaze Un alt detaliu important este volumul alarmei. Aceasta trebuie sa fie suficient de puternica pentru a fi auzita cu usurita, daca este necesar.

Cel mai bun detector de gaze Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este durata de viata a unui senzor de gaze deoarece senzorul va trebui inlocuit dupa o anumita perioada de timp.


Detector wireless gaz metan marca Seitron – Segugio

Electrovalva este marca Madas, productie Italia, are garantie 2 ani si o durata de viata de 5 ani. Detectorul de gaz este wireless marca Seitron, productie Italia si are o garantie de 2 ani. Durata de viata a intregului detector este de 15 ani, a senzorului care capteaza gazul metan este de 5 ani iar dupa aceasta perioada se inlocuieste DOAR senzorul intern. Astfel, costurile de intretinere pe termen lung sunt minime, nu va mai fi necesara schimbarea intregului detector.


Avantajele Sistemului Wireless

Detector gaze wireless Daca se foloseste sistemul wireless se evita strapungerea planseelor casei scarii pentru a trece cu cablul electric;

Detector gaze wireless Daca se foloseste sistemul wireless se evita spargerea peretilor de pe casa scarii catre apartamente pana in bucatarii pentru legarea senzorului de gaze;

Detector gaze wireless Daca se foloseste sistemul wireless se evita costul cu obtinerea avizului MLPAT pentru spargerea planseelor.


Cel mai bun detector de gaze

Montare unui detector gaze wireless se poate realiza pentru asociatii de proprietari dar si pentru instalatii individuale de utilizare. Mai multe detalii si preturi gasiti pe site-ul nostru: http://www.energoinstalgaze.ro/pret-electrovalva-si-senzor-italgas-detectare-scapari-gaze-bucuresti.html