Spune-mi ce tip de instalație îți dorești ca să-ți spun cine ești

Într-o lume ideală, ideea din titlu cu siguranță ne-ar fi ajutat să ne putem concentra expertiza și forța de lucru mult mai bine și să atingem perfecțiunea în prestarea serviciilor către voi. Dar cum o clasificare a tipologiilor umane în funcție de instalația de gaze preferată nu există încă, vom continua să lucrăm așa cum am făcut-o și până acum, cu promptitudine și rapiditate la prețuri corecte, astfel încât să-i mulțumim chiar și pe cei mai exigenți dintre clienții noștri.

Am considerat dintotdeauna că pentru atingerea unui grad de satisfacție maxim din partea clienților noștri, comunicarea din ambele părți trebuie să fie parte principală în relația dintre noi. Iar dacă în momentul de față aveți nevoie de un furnizor de servicii pentru instalații de gaze naturale, comunicarea poate începe la telefon 021.795.11.30 sau printr-un mesaj pe energoinstalgaze.ro

Pentru a putea ajunge mai repede la partea în care noi ne apucăm de muncă iar voi vă vedeți de treburile voastre liniștiți, e bine să știm de la început ce nevoie aveți și care va fi natura lucrărilor pe care le vom presta. De aceea, în materialul de față vă vom prezenta tipurile de instalații de gaze pe care le putem executa noi și astfel să câștigăm timp, atât de prețios pentru fiecare dintre noi. Și, cine știe, poate că informația asta vă va ajuta pe viitor la vreun concurs de cultură generală sau la vreo discuție în care subiectele fotbal și politică se vor fi epuizat de mult. 🙂

Vom stabili de la bun început că instalația de utilizare a gazelor naturale reprezintă ansamblul conductelor de gaz, aparate și accesorii situat în locuința dumneavoastră, după stația sau postul de reglare și măsurare a debitului (contor). Dincolo de acest punct, atribuțiile noastre de intervenție dispar, ele fiind preluate de companii specializate în astfel de lucrări.

Instalațiile de gaze pot fi clasificate după mai multe criterii, dar noi ne vom limita doar la unul singur, și anume lucrările ce vor fi efectuate pentru buna funcționare a instalației respective. Asupra unei instalații de utilizare a gazelor naturale se poate interveni cu modificări, măriri sau renominalizări, astfel:

  1. Realizarea unei instalații noi la bloc: prin aceasta se va proceda la separarea apartamentului de coloana comună a blocului și racordarea sa la rețeaua de distribuție printr-o instalație de gaze naturale nouă.
  2. Realizarea unei instalații noi la curte: pentru racordarea unei case la rețeaua de distribuție se va proceda la executarea unei instalații noi direct din branșamentul deja existent la poartă.
  3. Modificarea conductelor și accesoriilor instalatiei de utilizare a gazelor naturale: există cazuri în care asupra instalației de gaze deja existentă trebuie intervenit pentru reparații sau diverse modificări. Acestea pot fi cauzate de uzura fizică a elementelor componente sau, în cazuri foarte rare, de schimbarea legislației în domeniu. Indiferent de natura intervenției, parametrii de funcționare a instalației vor rămâne mereu aceiași, atât timp cât aparatele consumatoare de gaze (aragaz, centrală termică, aerotermă, etc.) rămân la rândul lor aceleași.
  4. Modificarea consumatorilor instalației de utilizare a gazelor naturale: mai clar, acest tip de lucrare se impune atunci când doriți să înlocuiți aparatele existente (aragaz, centrală termică, etc.) cu aparate de utilizare noi. Prin simpla înlocuire a acestora, debitul instalației va fi același. Dacă prin montarea unor consumatori noi este necesară creșterea debitului instalației se va efectua
  5. Suplimentarea debitului instalat: după caz, se va modifica diametrul țevilor, se vor instala alte racorduri și se va realiza orice altă lucrare prevăzută în proiectul de execuție. Se înțelege de la sine că vor fi montați și instalați și consumatorii de combustibil gazos cei noi.

Și pentru că tot am adus vorba despre proiectul de execuție a lucrării, este foarte important de știut că pentru efectuarea oricărei din lucrările enumerate mai sus trebuie strâns un dosar cu acte destul de stufos, detaliat în amănunt în articolul nostru precedent.

Totodată, vă reamintim că echipa Energoinstal vă stă la dispoziție chiar și pentru acest tip de lucrări, pentru ca voi să scăpați de statul la cozi sau strângerea în ordine a actelor în dosar. Vom prelua în sarcina noastră toată această bătaie de cap și ne vom ocupa de toată hârțogăraia (proiectul tehnic al instalației, programarea recepției tehnice și punerea în funcțiune a instalației) precum și de executarea efectivă a lucrării pe care o solicitați.

Suntem gata de lucru de aproape 10 ani și până acum ne-am făcut zeci de prieteni din rândul clienților pentru că lucrăm cu profesionalism, la termen și fără costuri ascunse. În plus, știm și câteva bancuri noi.