Siguranta instalatiilor de gaze naturale

Siguranta instalatiilor de gaze naturale este posibila numai prin respectarea unor recomandari stricte. Printre cele mai importante, amintim:

Siguranta instalatiilor de gaze naturale Este obligatoriu de instalat un cos sau o grila de ventilatie pentru instalatiile care utilizeaza gaze naturale (sobe, convectoare, aragaz etc.)

Siguranta instalatiilor de gaze naturale Nu se recomanda sa dormiti in spatii in care nu exista un cos sau o grila de ventilatie dar se afla echipamente ce utilizeaza gaze naturale (sobe etc.)

Siguranta instalatiilor de gaze naturale Supravegheati permanent flacara la aparatele care nu dispun de automatizare.

Siguranta instalatiilor de gaze naturale Aveti grija sa nu opturati sau chiar sa blocati cosul de fum sau sistemul de ventilatie din camerele unde este instalata o instalatie ce functioneaza pe gaze naturale (ex. bucatarie).

Siguranta instalatiilor de gaze naturale Pastrati manual de utilizare al instalatiilor pe gaze si respectati permanent instructiunile de utilizare si intretinere ale acestor instalatii.


Siguranta instalatiilor de gaze naturale

Instalarea sau racordarea instalatiilor care functioneaza pe baza gazului natural se realizeaza doar in baza unui proiect intocmit prin respectarea prevederilor legale. De asemenea, apelati la o firma autorizata pentru astfel de activitati, asa cum este Energoinstal. Este recomandat sa apelati la o firma autorizata nu doar pentru momentul instalarii ci pentru intreaga perioada de functionare a instalatiei. Trebuie respectate perioadele de verificare a instalatiilor de gaze iar aceste operatiuni se realizeaza doar de firme autorizate.

Pentru intrebari, urgente sau programari ne puteti apela la numarul de telefon (call center) 021.795.11.30 sau puteti sa ne scrieti pe e-mail la adresa contact@energoinstalgaze.ro