Mentenanta centrala termica

Mentenanta centrala termica: In orice sezon, este important sa va asigurati ca centrala termica de apartament are verificarea tehnica la zi. Legea din Romania prevede ca o data la 2 ani centrala termica de apartament sa fie verificata tehnic. Verificarea tehnica a centralei de apartament intra sub incidenta controlului ISCIR (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat).


Obligativitatea Verificarii Tehnice Periodice

In conformitate cu Legea nr. 64/2008, prescriptiile tehnice PT A1-2010 si PT C9-2010,  toti utilizatorii de centrale de uz casnic sunt obligati sa obtina autorizatia de functionare si verificarea tehnica periodica a centralei de apartament.

Mentenanta centrala termica Verificarea centralei termice se efectueaza o data la 2 ani de zile;

Mentenanta centrala termica Daca verificarea/revizia centralei termice nu se va efectua la data reprogramata, se va sista furnizarea gazelor naturale;

Mentenanta centrala termica In functie de rezultat, VTP a centralei termice poate avea rezultatele urmatoare: „Se admite continuarea utilizarii” sau „Se interzice functionarea in continuare”.

In perioada dintre verificari tehnice periodice, utilizatorul este obligat sa respecte conditiile de utilizare, instructiunile si recomandarile echipei care a efectuat lucrarile de verificare tehnica periodica, iar in cazul unei defectiuni sa opreasca aparatul in siguranta si sa anunte echipa Energoinstal.


Mentenanta centrala termica

Energoinstal este o companie autorizata ISCIR si poate efectua verificarea tehnica periodica (VTP) a centralei termice. Puteti apela la Energoinstal pentru verificarea tehnica periodica a centralei termice si va puteti programa rapid la numarul de telefon (call center):

Mentenanta centrala termica 021.795.11.30