Detector gaze fara fire

Detector gaze fara fire: Instalarea unui sistem de siguranta fara fire (wireless – detector + electrovalva) prezinta o serie de avantaje fata de sistemele conventionale.

Avantaje detector gaze fara fire

Detector gaze fara fireDaca se foloseste sistemul fara fire se evita strapungerea planseelor casei scarii pentru a trece cu cablul electric;
Detector gaze fara fireDaca se foloseste sistemul fara fire se evita spargerea peretilor de pe casa scarii catre apartamente pana in bucatarii pentru legarea senzorului de gaze;
Detector gaze fara fireDaca se foloseste sistemul fara fire se evita costul cu obtinerea avizului MLPAT pentru spargerea planseelor.

Montare detector gaze fara fire

Detector gaze fara fireLa fiecare electrovalva se conecteaza un reciever care primeste semnalul de la senzori. Acesta trebuie alimentat la o sursa de curent permanenta.
Detector gaze fara fireIn fiecare apartament cu geam termopan la bucatarie se monteaza cate un senzor wireless prin racordarea la o priza si pozarea acestuia pe perete, fara sa fie nevoie de sparturi in pereti.
Detector gaze fara fireIn momentul in care se detecteaza pierderi de gaze, senzorul emite un semnal catre reciever care il capteaza si apoi transmite un impuls catre electrovalva, care face sistarea furnizarii cu gaze.

Montare unui detector gaze fara fire se poate realiza pentru asociatii de proprietari dar si pentru instalatii individuale de utilizare. Mai multe detalii si preturi gasiti pe site-ul nostru: http://www.energoinstalgaze.ro/pret-electrovalva-si-senzor-italgas-detectare-scapari-gaze-bucuresti.html