Calitatea detectorului de gaze – criteriul absolut pentru siguranța voastră

De fiecare dată când decidem să facem o achiziție, devine obligatorie alegerea dintre mai multe variante. Fie că vorbim despre mâncare, haine sau încălțăminte, aparatură electrocasnică, cosmetice sau vacanțe, decizia finală ne poate infuența uneori în mod decisiv viața. În general, oamenii au tendința de a stabili ca criteriu suprem prețul în alegerea finală. Este adevărat că în unele lucruri nu merită să investești prea mulți bani, dar există unele pentru care calitatea contează mult mai mult decât prețul lor.

Atunci când vorbim despre siguranța personală, a familiei și a locuinței, utilizarea dispozitivelor care ne conferă siguranță maximă este extrem de importantă. Mai jos vă vom vorbi despre importanța calității unui detector de gaze naturale în defavoarea prețului acestuia.

În articolele noastre am pus mereu accentul pe siguranță, și de aceea recomandările noastre au fost dintre cele care vă pot oferi confortul psihic al deplinei siguranțe în exploatarea unei instalații de gaze.

Într-unul dintre articole v-am arătat de ce criterii să țineți cont atunci când decideți achiziționarea unui detector de gaze și cum să aveți grijă ca acesta să funcționeze impecabil, fără erori.

Vă spuneam atunci să nu insistați prea mult pe prețul detectorului, ci pe atributele și funcțiile sale și același lucru îl spunem și astăzi. 🙂 Alegerea unui detector de gaze ieftin poate părea soluția inspirată pe moment, dar pe termen mediu și lung, vă asigurăm că aceasta se va dovedi a fi mult mai costisitoare decât ați calculat inițial.

Un detector ieftin este în mod evident fabricat din materiale mai ieftine, are mai puține funcții și în general, parametrii săi de funcționare sunt, să spunem pe un ton optimist, aproximativi și extrem de relativi. Un detector ieftin funcționează practic la întâmplare, el putând declanșa alarma și implicit, opri funcționarea instalației la orice miros sau aglomerare de particule în aer, de la aburul vinului fiert, până la o prăjeală mai serioasă. Paradoxal, acestea sunt cazurile fericite, deoarece este mai bine să fii supraprecaut decât să fii indiferent, nu? Există situații însă când detectorul de gaze nu declanșează, deși ar trebui să o facă, asta deoarece senzorul său nu detectează în mod corect concentrația de gaze din aer sau pur și simplu nu poate să o facă.

Fiecare funcționare defectuoasă a unui detector de gaze duce la necesitatea unei intervenții asupra sa, iar acest lucru, în mod evident, costă. Pe lângă bani, reparația unui astfel de dispozitiv duce și la pierdere de timp, dezordine și mizerie la locul faptei sau pur și simplu la nerezolvarea problemei.

De aceea echipa noastră, în urma experienței extrem de bogate acumulate atât în cei 10 ani de activitate, dar mai ales din complexitatea lucrărilor efectuate de-a lungul lor, vă recomandă cu cea mai mare încredere detectorul de gaz Seitron. Modelul propus de echipa noastră este de calitate certă, fabricat în Italia, are o durată de viață de 15 ani și o perioadă de garanție de 36 de luni. El încorporează toate funcțiile și dotările unui detector de calitate superioară și, pe lângă avantajul calității, acest model de detector generează și costuri substanțial mai reduse. Pe întreaga lui durată de funcționare veți fi nevoiți să operați doar de două ori (la fiecare 5 ani) schimbarea senzorului, cu costuri minime, fără a fi necesară schimbarea întregului detector.

În fiecare clipă a vieții facem alegeri mai mult sau mai puțin decisive pentru viața noastră. Unele dintre ele au importanță scăzută și ne afectează pentru câteva momete. Altele însă au impact pe termen nelimitat și ne modifică cursul vieții iremediabil. Alegerea unui detector de gaze de calitate devine astfel obligatorie din orice unghi am privi problema.

Suntem prea săraci pentru a cumpăra lucruri ieftine nu este doar o zicală scornită de marketingul vreunei organizații dubioase, ci pur și simplu sinteza unei întregi filosofii comerciale, aceea de a pune întotdeauna pe primul plan calitatea și confortul generat de aceasta în detrimentul oricărui alt criteriu.

Dacă doriți mai multe detalii despre oferta noastră de dectoare de gaze, un simplu telefon la 021.795.11.30 sau un mesaj pe energoinstalgaze.ro vă poate convinge să luați decizia corectă, atât pentru voi, cât și pentru cei din jur. Păstrați-vă familia și casa în siguranță, iar de restul se ocupă echipa Energoinstal.