Autorizatii

Peste 10 ani de experienta oferite persoanelor juridice si asociatilor de proprietari

Suntem autorizati ANRE

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei, in temeiul prevederilor Legii energiei electrice si a gazelor naturale nr. 123/2012 cu modificarile si completarile ulterioare, ne-a acordat Autorizatie destinata proiectarii instalatiilor de utilizare a gazelor naturale avand regimul de presiune mai mica sau egala cu 6 bar, tip PDIB, nr. 17098 si Autorizatia destinata executiei, verificarii si reviziei instalatiilor de utilizare a gazelor naturale avand regimul de presiune mai mica sau egala cu 6 bar, tip EDIB nr 17099

Suntem autorizati ISCIR

Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub presiune si Instalatiilor de Ridicat ne-a acordat autorizatia de instalare, montare, reparare si intretinere, verificari tehnice in utilizare la aparate consumatoare de combustibil avand P < 400 kW si cazane de apa calda avand P < 400 kW.

Suntem autorizati ISO 9001:2008

IQNET – The International Certification Network, impreuna cu CISQ/RINA, ne-a certificat ISO 9001:2008 (SR EN ISO 9001:2008) privind calitatea, pentru proiectarea instalatiilor de utilizare a gazelor naturale si pentru executia, verificarea si revizia instalatiilor de utilizare a gazelor naturale.