Sistem preventie scurgeri gaze

Societatea noastra este autorizata ANRE, agreata Distrigaz Sud Retele si va sta la dispozitie cu personal autorizat si special instruit pentru montarea sistemelor de preventie a scurgerilor de gaze

Preturi pentru asociatiile de proprietari

Societatea noastra vine in intampinarea Dvs cu doua variante de sisteme de detectare a pierderilor de gaze formate din electrovalva, reciever si senzori de gaz wireless cu posibilitatea achitarii in rate.

ASOCIATII – apartamente racordate la instalatia comuna Echipament marca Seitron Garantie 3 ani si durata de viata 15 ani (cu senzor intern interschimbabil)

Preturi:
» Detector gaz metan functionare wireless marca Seitron – 445 lei/apart – se monteaza in fiecare apartament
» Detector gaz metan functionare wireless marca Seitron – parti comune – 445 lei/buc – se monteaza pe casa scarii, pentru portiunea de instalatie comuna
» Reciever captare semnal wireless marca Seitron cu display – 499 lei/buc – 2 buc pe scara.
» Electrovalva inchidere automata gaz in caz de avarie marca Madas diam max 1 ½ ” – 790 lei/buc (montata pe instalatia comuna a blocului sau cate una pe fiecare coloana, in functie de optiunile de montaj)
» Manopera de lucru; materialele auxiliare si consumabile; transport si TVA.

 

Calculator Pret Seitron

Numar etaje: etaje
Numar apartamente/scara: apartamente

Cost total/apartament:
0 LEI*

 

* Costul este estimat. O oferta ferma de pret se stabileste dupa ce ne furnizati toate detaliile necesare.

Detectoare casa scarii –
apartamente cu instalatie individuala
de gaze

Preturi:
» Detector gaz metan functionare wireless marca Seitron – 445 lei/buc – recomandam montarea a cate 1 buc la fiecare 2 etaje
» Reciever captare semnal wireless marca Seitron cu display – 499 lei/buc – 1 buc pe scara.
» Electrovalva inchidere automata gaz in caz de avarie marca Madas diam max 1 ½ ” – 790 lei/buc (montata pe instalatia comuna a blocului sau cate una pe fiecare coloana, in functie de optiunile de montaj)
» Manopera de lucru; materialele auxiliare si consumabile; transport si TVA.

Montarea detectoarelor automate de gaze naturale

INFORMARE privind montarea detectoarelor automate de gaze naturale
Conform dispozițiilor punctului 8.3. din Normele tehnice pentru proiectarea și executarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale, a fost instituită, începând cu anul 2008, obligativitatea montării detectoarelor de gaze naturale cu limita inferioară de sensibilitate 2% CH4 (metan) în aer, care acționează asupra robinetului de închidere (electroventil) a conductei de alimentare cu gaze naturale a aparatelor de utilizare.

» Electrovalva este marca Madas, productie Italia, garantie 2 ani si o durata de viata de 15 ani.
» Detectorul de gaz:
– marca Seitron wireless, productie Italia si are o garantie de 36 de luni;
– durata de viata a intregului detector este de 15 ani;
– durata de viata a senzorului (modulul) care capteaza gazul metan este de 5 ani iar dupa aceasta perioada se inlocuieste DOAR senzorul intern. Astfel, costurile de intretinere pe termen lung sunt minime, nu va mai fi necesara schimbarea intregului detector.
» Reciever-ul este dotat cu afisaj digital pe care apare apartamentul de unde s-a declansat alarma, apartamentul unde este detectorul scos din priza ori unde are avarie. De asemenea, afisajul arata si puterea de semnal pe fiecare detector in parte. Se monteaza un reciever la maxim 10 etaje (in functie de armaturile din cladire)
» Pentru mai multe detalii despre produs, va rugam accesati urmatorul link: http://www.seitron.com/en/segugio-wireless-methane-ddmsm1.html
» Pentru declaratii, instructiuni de utilizare, certificari si aprobari, va rugam accesati pagina Documente Utile: Documente utile

» Se evita strapungerea planseelor casei scarii pentru a trece cu cablul electric;
» Se evita spargerea peretilor de pe casa scarii catre apartamente pana in bucatarii pentru legarea senzorului de gaze;
» Se evita costul cu obtinerea avizului MLPAT pentru spargerea planseelor.

» Alimentarea cu sursa de curent de 220V va fi asigurata de catre Asociatie.
» Detaliu important: este necesara montarea unui detector pe casa scarii, pozitionat la etajul unde se afla inelul de distributie.
» Este obligatorie montarea detectoarelor de gaze si in apartamentele debransate de la reteaua comuna de gaze (au contor individual, au sigilata instalatia de gaze, etc) si la care coloana comuna de gaze traverseaza bucataria.

INSTALATII INDIVIDUALE
Costul pentru instalatii individuale este de 475 lei pt electrovalva 3/4″ + 1 senzor detectare pierderi de gaze, marca Sicurgas clasa Premium, provenienta Italia cu o garantie de 24 de luni si durata medie de viata de 7 ani. Costul include echipamentul complet format din electrovalva si senzor detectare pierderi gaz metan, materialele auxiliare si consumabile, manopera de lucru, transport si TVA.

»Verificarea eventualelor scapari de gaze naturale pe care o puteti face dvs. se face prin mirosire si cu spuma de sapun cu apa.

»Verificarea cu flacara a instalatiilor de gaze naturale prezinta pericol de explozie si incendiu!

»Dormitul în încaperi cu focul aprins sau în încaperi cu aparate consumatoare de combustibili gazosi nelegate la cosul de fum, prezinta pericol de moarte.

»Stingerea focului se face prin închiderea robinetului de siguranta, existent înaintea racordului flexibil; dupa stingerea flacarii se închide si robinetul de manevra.

»Daca suspectati scapari de gaze, sunati de urgenta la  Distrigaz Sud – 021.9281

Cum ne gasiti

Cu peste 10 ani de experienta si focus pe satisfactia clientului, te poti baza pe noi pentru urmatorul tau proiect. Asigutam servicii pentru asociatii de proprietari, persoane fizice si juridice.

Trimite mesaj

Va multumim! Va vom contacta in cel mult 24 de ore.

Telefon

021.795.11.30

Adresa

Str. Drumul Valea Cricovului nr. 85, Sector 6, Bucuresti Romania

Social media