Instalatii gaze

Peste 10 ani de experienta oferite persoanelor juridice si asociatilor de proprietari

Preturile generale:

* Pretul final se stabileste in urma unei vizite la locatie, pentru stabilirea solutiei tehnice optime si masurarea exacta a traseului instalatiei de gaze. Astfel, fiecare oferta este individualizata in functie de particularitatile locatiei.

Tip serviciu
(apartament de bloc)
Pret (TVA inclus)
* Preturile sunt valabile incepand cu data de 01.01.2022
Pachet complet instalatie gaze apartament de bloc

• De la 2.650 lei/apartament (in limita a 10 ml). Pentru fiecare metru liniar costul suplimentar este de 69 de lei.

• Acest cost include: intocmire proiect, obtinere avize si aprobari necesare, materialele de executie, detector gaz metan marca Sicurgas + electrovalva ¾”, materialele auxiliare si consumabile, manopera de lucru, transport si TVA

• Nu este inclus costul coloanei principale

Tip serviciu
(cladiri tip casa, hala, etc.)
Pret (TVA inclus)
* Preturile sunt valabile incepand cu data de 01.01.2022
Intocmire proiect + dosar tehnic + obtinere avize necesare + taxa avizare dosar pentru persoane fizice De la 999 lei
Executie instalatie utilizare gaze aparenta (otel) De la 89 lei/m.l.
Executie instalatie utilizare gaze subterana (polietilenal) De la 129 lei/m.l.
Sistem format din electrovalva ¾” si senzor detectare pierderi de gaze De la 449 lei/echipament
Executie traseu coloana principala casa scarii De la 249 lei/m.l. (incluzand perforarea planseelor cu carota profesionala)

Societatea noastra este autorizata ANRE cu autorizatiile tip PDI nr 14369 si tip EDI nr 14370, certificata ISO 9001:2008 (SR EN ISO 9001:2008) privind calitatea, agreata Distrigaz Sud Retele si va sta la dispozitie cu personal autorizat si special instruit pentru urmatoarele operatiuni pentru instalatiile de utilizare a gazelor naturale.

Vezi autorizatii

» Proiectarea si executia instalatiilor noi de utilizare a gazelor naturale pentru apartamente, case, vile, hale, institutii etc.

» Proiectarea si executia instalatiilor de separare a consumului de gaze naturale cu executia instalatiei pentru masina de aragaz si centrala termica pentru apartamente – doua focuri;

» Montarea contoarelor fiscale pentru gaze: Se executa o noua conducta pe casa scarii, se amplaseaza contorul langa usa beneficiarului iar facturarea se face direct de catre Distrigaz Sud Retele prin incheierea unui contract individual cu acest operator. Astfel, se elimina implicarea asociatiei si a altor persoane in calculul consumului de gaze. De asemenea, pe acest tip de instalatie se poate monta ulterior si o centrala termica de apartament;

» Verificarea/revizia tehnica periodica obligatorie a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale pentru asociatii de proprietari/locatari, persoane juridice, persoane fizice si institutii.

» Verificarea tehnica periodica a instalatiilor de gaze este obligatorie la fiecare 2 ani iar revizia tehnica periodica a instalatiilor de gaze este obligatorie la fiecare 10 ani. Sarcina efectuarii acestor operatiuni cade in grija fiecarui beneficiar si, de regula, la apropierea termenului scadent al verificarii/revizie, furnizorul Dvs. de gaze trimite o informare catre fiecare beneficiar. Verificarile si reviziile tehnice la instalatiile de gaze se fac numai de catre societati autorizate ANRE, cum este si compania noastra.

» Inlocuirea conductelor de gaze existente la asociatii de proprietari, case,vile, hale, institutii etc.;

» Vanzarea si/sau montajul sistemelor de preventie formate dintr-un senzor de detectare a scaparilor de gaze si o electrovalva care opreste furnizarea gazelor in caz de avarie. Senzorul se monteaza in incaperea in care exista aparatul consumator de gaze si semnaleaza acustic si optic existenta unei probleme. Electrovalva se monteaza in capatul cel mai indepartat al instalatiei de gaze si daca primeste semnal de la detectorul de gaze opreste automat furnizarea cu gaze. Acest sistem se pliaza perfect si persoanelor in varsta pentru eliminarea problemelor care pot sa apara din cauza nesupravegherii corecte a emisiilor de gaze de la aragaz/centrala termica;

» Obtinerea tuturor avizelor si aprobarilor necesare pentru executia/modificarea instalatiilor de gaze;

» Interventii pentru defectiunile aparute la instalatiile de gaze, atat pentru asociatiile de proprietari cat si pentru consumatorii casnici sau noncasnici;

» Modificarea instalatiilor de gaze existente prin suplimentarea debitului (adaugarea de noi aparate de consum) si/sau modificarea traseului instalatiei de gaze, impreuna cu obtinerea tuturor avizelor necesare;

» Proiectarea oricarui tip de instalatie pentru utilizarea gazelor naturale.

» Executia sau modificarea instalatiilor de gaze se face numai prin companii autorizate ANRE, asa cum este si societatea noastra.

» Instalatia de gaze nu poate fi amplasat in spatii inchise, neventilate cum ar fi boxe, debarale, ghene inchise etc;

» Este interzisa blocarea accesului la instalatia de gaze. Este necesar sa se asigure acces permament la instalatia de gaze astfel ca, in cazul existentei unei avarii, sa se poata interveni prompt asupra instalatiei in vederea remedierii problemelor;

» Instalatiile de utilizare a gazelor trebuie prevazute, imediat dupa contorul de gaze sau inainte de acesta (in functie de posibilitatile de montaj) cu un robinet de incendiu de la care, in cazul unui incendiu, sa poata fi oprita furnizarea cu gaze. Acest lucru se aplica si in cazul executiei unor coloane de separare a consumului de gaze pe o scara de bloc. Daca pe scara unui bloc exista o coloana de gaze executata inainte de anul 2008 (data de la care s-a modificat normativul de gaze) si nu este prevazuta cu robinet de incendiu, la conectarea altor apartamente pe aceasta conducta, va trebui sa se monteze si robinetul de incendiu.

» Orice instalatie existenta si executata inainte de anul 2008 (cand a aparut noul normativ de gaze), asupra careia se doresc a se face modificari (conectare alte aparate de utilizare, suplimentare debit, modificare traseu) trebuie adusa la starea care se impune de noile reglementari in domeniul gazelor.

» Se interzice acoperirea/inchiderea instalatiilor de gaze in rigips, corpuri de mobila etc;

» Este de preferat ca instalatia de gaze sa aiba un traseu cat mai rectiliniu, fara multe coturi si infiletari;

» Spatiul/incaperea in care se monteaza aparatele de utilizare a gazelor (centrala termica, masina tip aragaz, soba etc) trebuie sa fie ventilata corespunzator si trebuie sa aiba suprafata vitrata (geam catre exterior);

» In incaperea in care exista aparate de utilizare a gazelor trebuie sa existe o grila de ventilare permanenta catre exterior (cu dimensiunea de 15×15 cm practicata in partea superioara a peretelui exterior din acea incapere sau hota cu burlan catre exterior) si o priza de aer (3-4 perforari in partea inferioara a peretelui exterior din acea incapere). Aceste grile se impun a fi existente deoarece este necesar sa se asigure patrunderea in incapere a oxigenului necesar arderii si ventilarea permanenta a acelei incaperi pentru a se evita acumularea de gaze.

» Incaperea in care exista aparatele de utilizare a gazelor trebuie sa fie prevazuta cu un senzor de detectare a scaparilor de gaze care sa fie conectat la o electrovalva (montata cat mai aproape de contorul de gaze). In cazul existentei unei avarii (scapari de gaze) senzorul va emite o comanda electrovalvei iar aceasta din urma va inchide furnizarea gazelor. Dupa remedierea defectiunilor constatate electrovalva se va rearma manual si se va relua furnizarea gazelor.

» Asteptam cu interes sa ne contactati pentru a afla mai multe detalii despre aceste lucrari si pentru a beneficia de ofertele noastre si discount-urile oferite.

Cum ne gasiti

Cu peste 10 ani de experienta si focus pe satisfactia clientului, te poti baza pe noi pentru urmatorul tau proiect. Asigutam servicii pentru asociatii de proprietari, persoane fizice si juridice.

Trimite mesaj

Va multumim! Va vom contacta in cel mult 24 de ore.

Telefon

021.795.11.30

Adresa

Str. Drumul Valea Cricovului nr. 85, Sector 6, Bucuresti Romania

Social media