echipa firma gaze

ENERGOCLIENTI MULTUMITI

CEA MAI BUNA STRATEGIE PE CARE O AVEM

Energoclientii nostri confirma ca proiectele derulate au fost de succes, iar acest lucru ne motiveaza sa imbunatatim constant produsele si serviciile noastre.

echipa firma gaze
firma revizii gaze

Unde ati gasit dragii mei o echipa atât de serioasa, profesionistă si punctuală. Ma refer la Corina, cu care am batut palma pentru montarea senzorilor de gaz si a electrovalvelor in 33 apartamente, cu reticente, recunosc, din cauza nenumăratelor probleme pe care le-am avut cu prestatorii de servicii. Ma refer la cei 2 pusti, seriosi, carismatici, rapizi si foarte priceputi (Cristi Cojocaru si Damian Andrei) care au facut o treaba faina. Ma întreb daca suntem in Romania!? Daca tot colectivul dvs. este asa BRAVO si FELICITARI! Va recomand cu încredere acest colectiv. Nu uitati Firma Energoinstall Premium.

GILI CRISTIAN

PRESEDINTE BLOC

echipa firma gaze
firma revizii gaze

In data de 15.09.2017 am avut nevoie urgenta de o reparatie la instalatia de gaze din apartament. Am sunat imediat si dupa programare echipa a venit imediat in ziua urmatoare. Totul foarte prompt. Reparatia a durat putin, aproximativ 1 ora cu totul. Lucrarea si timpul de executie de la programare si pana la finalizarea ei au fost peste asteptarile mele. Va multumesc frumos! Recomand cu incredere sa sunati si sa va convingeti singuri.

DRAGOS AGIU

PROPRIETAR

echipa firma gaze
firma revizii gaze

Pe 13 octombrie am avut placerea de a cunoaste o echipa foarte buna Ionut H. si Alexandru G. de la Energoinstal.Echipa a fost foarte prompta pentru solicitarea mea de a avea un montaj de dector gaze la domiciliul din sectorul 5, calea Rahovei, cei doi tineri au dat dovada de profesionalism, respect de asemenea foarte prompta in prezentarea ofertei a fost si d-na Andrada H. va multumesc si va doresc o activitate plina de succes!

MUNTEANU STELIANA

PROPRIETAR

echipa firma gaze
firma revizii gaze

De fiecare data cand am avut nevoie am apelat la Cojocaru Corina pentru un serviciu, o intrebare sau o informatie legata de revizie, verificare tehnica de gaze, distantare tevi gaze de langa perete sau intrerupere de gaz - in urma sesizarii la Engie. Am fost inteleasa, informata, programata si rezolvata intr-un timp scurt pentru ca toti proprietarii sa fie multumiti. Va multumesc dvs. cat si echipei cu care lucrati pentru seriozitatea de care dati dovada, promtitudine si generozitate.

NELA KAYA

PRESEDINTE BLOC

echipa firma gaze
firma revizii gaze

Ma numesc Alexandru, sunt administratorul unei firme de administrare a ansamblurilor de locuinte si as dori sa ii multumesc public doamnei Corina Cojocaru pentru profesionalismul si promptitudinea cu care a reusit sa gestioneze uneori situatii destul de tensionate. Nu este usor sa lucrezi cu asociatiile de proprietari, unii sunt multumiti altii nu, dar doamna Corina Cojocaru a reusit, psihologic vorbind sa detensioneze problemele aparute.

ALEXANDRU OLTEANU

ADMINISTRATOR BLOCURI

echipa firma gaze
firma revizii gaze

Am avut nevoie de revizie tehnica la o instalatia de gaz. Am apelat la serviciile companiei Energoinstal. Am avut surpriza sa intalnesc oameni foarte profesionisti, in special doamna Corina Cojocaru, care m-a indrumat si ajutat cu procedura si programarea. Va multumesc tuturor si spor in continuare! Recomand mai departe! Cu Stima. Sérgio

SERGIO

PROPRIETAR

echipa firma gaze
firma revizii gaze

Colegii dvs, cu care am lucrat recent, m-au impresionat prin modul lor rapid si ordonat de a lucra, terminand intr-o ora toate modificarile cerute de noi la niste tevi de gaze. Toti 3 au fost politicosi, pozitivi, profesionisti si punctuali. Va apreciez modul de a va desfasura activitatea si voi reveni oricand la dvs!

CORINA CIOBANU

PROPRIETAR

CLIENTI CARE AU AVUT INCREDERE IN NOI!

logo-intercontinental-hotel
logo-televiziunea-romana
logo-unicef
logo-bestprint
logo-ministerul-apararii-nationale
ministerul-afacerilor-externe
logo-CNCAN
logo-academia-romana
tribunalul-bucuresti
ministerul-de-justitie
ambasada-ungariei
baroul-bucuresti
zacaria-group
alpenside
trattoria-il-calcio
exalco
omniasig
clubul diplomatic
atalian-global-services
sut-carpati