Reabilitarea termica scade factura la gaze

Reabilitarea termica scade factura la gaze

Reabilitarea termica a cladirilor scade factura la gaze

Masurile eficiente de reabilitare termica a blocurilor si caselor au ca efect imediat scaderea consumului de caldura si implicit scaderea consumului de gaze. Astfel veti obtine o reducere semnificativa si la factura de gaze de la sfarsitul lunii.

Conform Directivei 2002/91/EC şi a Legii 372/2005 cladirile vizate pentru reabilitare sunt: blourile de locuinte, locuintele unifamiliare, cladirile de birouri, cladirile de invatamant, spitale, hoteluri, restaurante, sali de sport, cladiri de servicii sau centre comerciale. Nu intra in aceasta categorie monumentele protejate care au valoare arhitecturala sau istorica deosebita, carora li s-ar modifica aspectul daca li s-ar aplica cerintele.

Eficienta energetica in locuinta

Sporirea eficientei energetice in locuinta dvs. se poate realiza pe mai multe cai, de la educarea utilizatorilor cladirii in spiritul economiei de energie, la interventii si solutii care sunt la indemana multora. Aceste solutii depind de tipul, vechimea si destinatia cladirilor si se constituie in ceea ce se numeste reabilitarea sau modernizarea cladirii.

Pierderile de caldura

Iata unde se pierde caldura in locuinta dvs:

Reabilitarea termica scade factura la gaze 35% pereti

Reabilitarea termica scade factura la gaze 25% acoperis/tavan

Reabilitarea termica scade factura la gaze 15% podea

Reabilitarea termica scade factura la gaze 15% fisuri

Reabilitarea termica scade factura la gaze 10% geamuri

Solutii reabilitare termica

Specialistii au o lista de solutii tehnice cu caracter general dintre care o aleg pe cea cu impactul cel mai mare asupra eficientei energetice si cu durata cea mai scurta de recuperare a investitiei:

Reabilitarea termica scade factura la gaze izolarea termica exterioara suplimentara;

Reabilitarea termica scade factura la gaze limitarea infiltratiilor de aer rece in interior sau de aer cald in exteriorul cladirii, mai ales pe timpul iernii;

Reabilitarea termica scade factura la gaze schimbarea si izolarea termica a conductelor de agenti termici;

Reabilitarea termica scade factura la gaze utilizarea echipamentelor clasice cu randament mare;

Fiecare dintre masurile de mai sus pot genera un rezultat mai mic sau mai mare in functie de starea reala a instalatiilor existente si a elementelor de constructie.

Sesizare avarii instalatie gaze

Solicitati ajutorul echipei Energoinstal Premium SRL daca banuiti ca instalatia de utilizare a gazelor naturale ar putea sa aiba scapari de gaze. In cazul in care constatati ca instalatia de utilizare are scapari de gaze apelati de urgenta 021.795.11.30 pentru remedierea imediata a defectiunii.

 

Daca ti-a placut articolul distribuie si prietenilor tai...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Lasă un răspuns

Adresa Dvs. de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *