Clienti multumiti – cea mai buna strategie pe care o avem

Dorim sa multumim clientilor nostri care au confirmat ca proiectele derulate au fost de succes. Acest lucru ne motiveaza sa imbunatatim constant produsele si serviciile noastre.

Iata ce spun clientii nostri despre noi:

Unde ati gasit dragii mei o echipa atât de serioasa, profesionistă si punctuală. Ma refer la Corina, cu care am batut palma pentru montarea senzorilor de gaz si a electrovalvelor in 33 apartamente, cu reticente, recunosc, din cauza nenumăratelor probleme pe care le-am avut cu prestatorii de servicii. Ma refer la cei 2 pusti, seriosi, carismatici, rapizi si foarte priceputi (Cristi Cojocaru si Damian Andrei) care au facut o treaba faina. Ma întreb daca suntem in Romania!? Daca tot colectivul dvs. este asa BRAVO si FELICITARI! Va recomand cu încredere acest colectiv. Nu uitati Firma Energoinstall Premium.


In data de 15.09.2017 am avut nevoie urgenta de o reparatie la instalatia de gaze din apartament. Am sunat imediat si dupa programare echipa a venit imediat in ziua urmatoare. Totul foarte prompt. Reparatia a durat putin, aproximativ 1 ora cu totul. Lucrarea si timpul de executie de la programare si pana la finalizarea ei au fost peste asteptarile mele. Va multumesc frumos! Recomand cu incredere sa sunati si sa va convingeti singuri.


Pe 13 octombrie am avut placerea de a cunoaste o echipa foarte buna Ionut H. si Alexandru G. de la Energoinstal.Echipa a fost foarte prompta pentru solicitarea mea de a avea un montaj de dector gaze la domiciliul din sectorul 5, calea Rahovei, cei doi tineri au dat dovada de profesionalism, respect de asemenea foarte prompta in prezentarea ofertei a fost si d-na Andrada H. va multumesc si va doresc o activitate plina de succes!


CITESTE MAI MULTE TESTIMONIALE!

 

Daca ti-a placut articolul distribuie si prietenilor tai...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Lasă un răspuns

Adresa Dvs. de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *