Ce este certificatul ISO 9001:2008

Ce este certificatul ISO 9001:2008

ISO-9001-2008

ISO reprezinta abrevierea a Organizatia Internationala pentru Standardizare (International Organization for Standardization).

Aceastaorganizatie are sediul central in Geneva si a dezvoltat aproximativ 10.000 de standarde de calitate, pe parcursul a peste 50 de ani de activitate, dintre care cel mai cunoscut standard international este standardul sistemului de management al calitatii ISO 9001.

Certificatul ISO 9001 (ISO 9001:2008) este in acest moment standardul international cu cea mai larga raspandire si aplicare in ceea ce priveste documentarea, implementarea si certificare conditiilor de calitate ale bunurilor si serviciilor pe care un furnizor le ofera clientilor.

Standardul ISO 9001 este folosit de orice companie sau organizatie, indiferent de marimea sa si de sectorul in care activeaza, in orice parte a lumii.

Acest standard de calitate este folositor firmelor care trebuie sa demonstreze capabilitatile lor de a furniza servicii sau produse care indeplinesc atat cerintele clientilor cat si cerintele legale si de reglementare aplicabile.

Obtinerea certificatului ISO 9001:2008 reprezinta recunoasterea de catre o terta parte (organizatia certificatoare abilitata), a faptului ca sistemul de management al calitatii implementat intr-o societate comerciala indeplineste cerintele standardului respectiv.

Ce este certificatul ISO 9001 2008Certificare Energoinstal Premium SRL

Firma noastra a obtinut certificarea ISO 9001:2008 a unui Sistem de Management al Calității. Astfel clientii nostrii pot fi siguri ca atunci cand apeleaza la noi vor obtine niste servicii de inalta calitate. – Vezi Autorizatii si Certificari

 

Daca ti-a placut articolul distribuie si prietenilor tai...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Lasă un răspuns

Adresa Dvs. de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *